Desain Produk / Industri

Luwih-luwih

Babagan kita

 Pratelan Misi lan Visi 
Pendiri, Qian, wis ngrancang nggawe merek tas ransel khas China wiwit taun 1989. Kanthi luwih saka 30 taun pengalaman ing industri tas, dheweke negesake organ impor sing paling akeh kanggo tas, yaiku ritsleting. Mula, TIGERNU fokus ing inovasi desain zipper, lan nggawe jinis zipper praktis lan kuwat kanggo njaga kualitas stabil. Kita tetep nggunakake Aman, Sehat, Eco-friendly konsep produksi, saka Kain, Hardware, Aksesoris, Paket, lan liya-liyane. Visi kita yaiku kanggo pewarisan semangat tukang tradisional babagan kualitas, lan muga-muga produk kasebut bisa dipriksa dening para pelanggan saka saben jagad. Supaya dadi pilihan pertama para pelanggan ing saben pasar sing digunakake. Iki kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan lan saengga bisa dipercaya, nyedhiyakake produk lan layanan sing beda banget.

Aplikasi produk

Luwih-luwih