Ransel Bisnis T-B3983

Katrangan singkat:

TIGERNU seri tas ransel-Linghoe laptop sing anyar

Desainer milih TPU tahan cipratan lan tahan gores minangka bahan utama sing nggawe ransel awet lan modis. Iki uga ramah lingkungan. Ritsleting kualitas apik lan bukti bledosan, bisa ritsleting lan unzipper kanthi gampang. Ritsleting ngarep kanthi tali reflektif nyedhiyakake keamanan nalika wayah wengi. Gesper lan aksesoris kualitas apik lan nganggo logo TIGERNU.

 

Ransel laptop kapasitas gedhe duwe siji kompartemen laptop lan siji kompartemen utama sing mbukak lan siji kompartemen ngarep, nyedhiyakake cukup ruang kanggo panggunaan saben dina lan perjalanan singkat. Uga duwe macem-macem kantong cilik, lan kanthong panyimpenan basah lan garing, supaya gampang ngakses kebutuhan sampeyan . Kanthong tali kacamata lan tali pundhak lan kanthong mburi nggawe perjalanan sampeyan luwih nyaman.

 

Tali pundhak empuk nggawe sampeyan kepenak banget lan bisa nyuda stres ing pundhak sampeyan. Sisih tas ransel duwe siji tali koper, bisa mbebasake tangan nalika lelungan.

 

Garansi setaun lan layanan wektu urip bisa menehi kapercayan milih produk TIGERNU. Pilih Tigernu, pilih urip sing luwih apik!

 


Detail Produk

Tag Produk

 

Spesifikasi
Papan Asal: Cina
Jeneng: TIGERNU
Nomer Model T-B3983
Jinis: Ransel Laptop
Werna: Ireng / Abu-abu
Packing: 20 pcs / CTN
Ukuran: 15.6 Inci 
Gaya: Bisnis
Cocog karo ukuran laptop: 15.6 Inci
Bahan: Tahan Splash & tahan gores
Logo: Embrodiery
Panggunaan: Bisnis 
Fitur: Kapasitas Gedhe; Tahane nyemprot; Kanthi Stripe Reflektif ; Kantong Panyimpenan Basah;

T-B3983_02 T-B3983_03 T-B3983_05 T-B3983_08 T-B3983_09 T-B3983_13 T-B3983_14

 

 

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita