Babagan Kita

GUANGZHOU TIGERNU LEATHER CO., LTD.

· TIGERNU, Brand Asli saka Tiongkok.

· Pabrik duweke, ditemokake taun 2004

· Kain sing ramah lingkungan

· Kerajinan Ngatur Lanjut

· Ritsleting lapisan dobel Anti pencurian Unik

· Kualitas unggul

crita kita

Qian, pangadeg TIGERNU, ing taun 1989, dheweke dadi desainer ing klompok hebat, sing ahli nggawe tas wanita.

Kanthi pangembangan internet sing saya akeh, dheweke mikir manawa bakal akeh wong sing nggunakake komputer .Nanging, Iki artikel mewah kanggo umume wong Tionghoa nalika semana. Kepiye cara nglindhungi laptop rapuh? Supaya ora dicolong, goresan .Qian mutusake nggawe tas ransel super kanthi fungsi anti-maling lan desain apik kanggo komputer notebook, kanthi cara iki, TIGERNU diwiwiti.

TIGERNU nemokake zipper lapisan ganda Anti nyolong sing unik

Nomer paten: ZL2013 2 0083407.6

Desain struktur sing cerdas, ndhelikake zipper lan saku.

Aplikasi ergonomis ing tali pundhak lan punggung, nglindhungi tulang belakang kanthi lengkap.

Kompartemen praktis, cukup kanggo kabeh artikel saben dina.

Kain sing ramah lingkungan, Nyuwun alergi kulit.

Kualitas kuat, ngancani sampeyan suwe.

TIGERNU dadi populer ing akeh negara, utamane ing Inggris, Walanda, Rusia, Korea Selatan lan Asia Tenggara.

Kita pracaya manawa para merek berkualitas tinggi .Kita arep nggawe merek paling apik, welcome gabung!