Ransel T-B3599

Katrangan singkat:

TIGERNU hot jual desain tas ransel laptop anti pencurian

 

Bahan: Ransel sekolah iki digawe saka nilon tahan bantal & tahan gores, awet, ramah lingkungan, tahan lama lan mode. Ritsleting disesuaikan karo tahan api, tahan bledosan lan bebas karat. Ritsleting kompartemen utama yaiku paten TIGERNU paten kaping pindho patang untu zipper sing bisa dikunci

 

Kapasitas: Ukuran tas ransel yaiku 30 * 16 * 44cm (L * W * H), kompartemen utama kanthi slot laptop sing cocog kanggo laptop nganti 15.6 inci lan papan sing cukup kanggo buku, sandhangan, headphone. Kanthong anti pencurian mburi cocok kanggo barang sing sampeyan regane larang. Kantong kertu lan gantungan kaca luwih gampang kanggo plancongan sampeyan. Rong kanthong ritsleting sisih bisa dipilih kanthi gampang kanggo botol banyu lan kunci sampeyan.

 

Fitur: Iki minangka desain tas ransel anti pencurian, ritsleting ana ing tali pundhak, aja nganti entuk maling. Plabuhan USB lan earphone eksternal kanthi desain kabel USB sing bisa dicopot nggawe tas ransel USB iki gampang diisi ponsel sampeyan ing endi wae tanpa nggawa metu bank daya sampeyan lan nikmati musik kapan wae. Tali pundhak sing pas bisa disetel lan rasane luwih alus ing pundhak sanajan sampeyan wis kebak. Sabuk koper sing apik dirajut kanggo tas laptop ing troli barang sampeyan, supaya perjalanan sampeyan lan plancongan luwih trep. Umpluk elastis honeycomb ditutupi kanthi desain ergonomis mbantu nyuda tekanan ing pundhak sampeyan.

 

Werna sing kasedhiya: Ireng, Cyan Peteng, Kopi, Anggur, abu-abu peteng, abu-abu Perak

 

Ransel laptop anti pencurian TIGERNU, sampurna kanggo urip, bisnis, makarya, sekolah, plancongan, piknik, hiking lan liya-liyane.

 


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi
Papan Asal: Cina
Jeneng: TIGERNU
Nomer Model T-B3599
Jinis: Ransel Laptop
Werna: Ireng, Anggur, Kopi, abu-abu Perak, abu-abu peteng , Cyan peteng
Packing: 10 pcs / CTN
Ukuran: H44cm * L30cm * W16cm
Gaya: Bisnis
Cocog karo ukuran Laptop: Cocog nganti 15,6 inci
Bahan: Tahan splash & tahan gores 70 * 200D Nylon
Logo: Sulaman
Panggunaan: Bisnis
Fitur: Tahane nyemprot; Kanthi ngisi daya USB

T-B3599 (7)

 

08

 

 

T-B3599 (8)

 

T-B3599(790_15 09


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita