Ransel T-B3982

Katrangan singkat:

TIGERNU seri musim dingin pria tas ransel

 

Kapasitas: Ukuran ransel pria iki 30 * 15 * 43cm (L * W * H), cocog nganti laptop 15.6 inci. Kompartemen utama cukup jembar kanggo buku, headphone, dompet, telpon, bank daya lan sapanunggalane. Rong kanthong sisih apik kanggo botol banyu lan payung. Kanthong ritsleting ngarep lan saku anti pencurian bisa menehi akses gampang menyang barang cilik. Iki tas ransel multi-fungsi lan bisa njaga kabeh barang supaya tetep apik.

 

Kualitas: Ransel digawe saka bantalan bantalan & Bukti minyak & oxford tahan api. Bahan sing kuat lan ramah lingkungan, anti nyuwek lan kualitas awet. Ritsleting lan aksesoris liyane khusus disesuaikan nganggo logo TIGERNU.

 

Fitur: Mbangun port USB lan kabel USB sing bisa dicopot nawakake cara sing luwih trep kanggo ngisi daya telpon, tablet, lsp. Lubang earphone menehi kebebasan kanggo nikmati musik kapan wae. Ritsleting sing bisa dikunci nyedhiyakake keamanan nalika sampeyan nganggo tas ransel TIGERNU iki. Tali reflektif nggawe sampeyan luwih katon lan aman ing wayah wengi. Tali bentuk bisa diatur lan bisa nyuda tekanan ing pundhak.

 

TIGERNU tas ransel cocog kanggo acara apa wae lan sapa wae wong.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi
Papan Asal: Cina
Jeneng: TIGERNU
Nomer Model T-B3982
Jinis: Ransel Laptop
Werna: Ireng, Abu-abu, Biru
Packing: 20 pcs / CTN
Ukuran: 28 * 17.5 * 43cm
Gaya: Bisnis
Cocog karo ukuran laptop: 15.6 Inci
Bahan: Poliester
Logo: Embrodiery
Panggunaan: Panganggone Saben Dina
Fitur: Anti banyu

1 (2) 1 (1) 1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7) 1 (8)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita