Ransel T-B3985

Katrangan singkat:

TIGERNU - Kedatangan anyar Mangsa 2020 Wong lanang

Kompartemen Multi-Terorganisasi: Ransel komputer Tigernu karo kompartemen laptop cocog karo laptop nganti 15.6 Inci, 6 kompartemen terorganisir kanggo laptop, iPad, ponsel, pena, kunci, buku, sandhangan, botol banyu lan liya-liyane, nggawe barang sampeyan teratur, gampang golek sing mbok karepake.

 

Keamanan: Ransel laptop kanthi kanthong anti pencurian sing ndhelik ing sisih mburi nglindhungi barang-barang sampeyan saka maling. Ritsleting bisa dikunci nganggo kunci, dadi sampeyan ora usah kuwatir yen ana wong sing nyolong barang sampeyan. Nglindhungi barang-barang sampeyan kanthi aman!

 

Nyaman & Nyaman: Tas ransel Laptop Tigernu lelungan kanthi busa empuk sing pas ing punggung sampeyan kanthi kenceng. Ergonomis lan tali bahu bantalan bentuk S sing bisa disetel bisa ngatasi stres pundhak. Sabuk koper sing apik banget bisa digunakake kanggo ndandani tas laptop ing koper, supaya perjalanan lan lelungan luwih trep ing endi wae sampeyan lunga. Kanthi bolongan USB lan earphone, sampeyan bisa ngisi daya telpon lan nikmati musik kanthi padha wektu.

 

Bahan Awet: Ransel Laptop bisnis Tigernu digawe saka kain tahan bantal & tahan gores lan zipper anti banyu sing nggawe tas awet lan tetep garing nalika udan. Bahan ramah lingkungan, aja gawe piala kanggo kesehatan.

Tas ransel Tigernu cocog kanggo bisnis, plancongan, kegiyatan ruangan, sekolah.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi
Papan Asal: Cina
Jeneng: TIGERNU
Nomer Model T-B3985
Jinis: Ransel Laptop
Werna: Ireng / Ungu / Grey Peteng / Grey perak / Abang
Packing: 20 pcs / CTN
Ukuran: 29 * 42 * 16cm
Gaya: Bisnis
Cocog karo ukuran laptop: 15.6 Inci
Bahan: Nilon
Logo: Embrodiery
Panggunaan: Panganggone Saben Dina
Fitur: Anti banyu

7 8

1 2 3 4 5 6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita