Ransel

  • T-B3032C purple

    T-B3032C kain wungu

    Ransel sekolah siswa desain fashion TIGERNU
    Kapasitas: Ransel klasik iki minangka versi T-B3032 sing sederhana. Ukurane 28.5 * 15 * 45cm (L * W * H), pas kanggo laptop nganti 15.6 ″, Rong kompartemen utama lan rong kanthong ngarep nyedhiyakake cukup ruang kanggo kabeh kabutuhan saben dinane lan njaga tas ransel kanthi rapi. Lengan laptop empuk. Kanthong bolong sisih loro sing apik kanggo payung lan botol banyu. Siji kanthong anti pencurian sing didhelikake cocog banget kanggo telpon lan barang-barang berharga liyane.Bahan: Bahan ransel laptop iki tahan banteng & tahan gores, tahan lama, tahan lama lan ramah lingkungan. Ritsleting utama yaiku TIGERNU, paten dobel sing bisa dikunci paten, kuat, lancar lan luwih aman kanggo barang-barang sampeyan.Fitur: Ransel iki kapasitas gedhe, cocog kanggo tujuan apa wae. Ransel duwe gagang sing kuat lan siji tali bahu sing bisa disetel. Elgonomis lan tali bahu bantalan bentuk S sing bisa disetel bisa ngatasi stres ing pundhak. tas ransel ing troli koper kanthi gampang.
     
    Kanthi katampil profesional, fitur sing trep, lan rincian protèktif, tas ransel Tigernu kapasitas gedhe cocog karo cara kerjane.
  • Backpack T-B3175

    Ransel T-B3175

    Tas sekolah siswa mode TIGERNU

    Ukuran ransel sekolah iki 28 * 15 * 41cm utawa 30 * 18 * 47 (L * W * H), kanthi siji kompartemen utama lan lengan laptop sing cocog kanggo laptop nganti 15,6 inci, siji kompartemen ngarep kanthi kanthong cilik, sisih loro Kantong bolong kanggo botol lan payung. Ransel iki wiyar kanggo kabeh buku, notebook, telpon, power bank, kabel lan liya-liyane.

    Iki digawe saka poliester kualitas dhuwur lan kasedhiya 5 warna, cocog karo macem-macem syarat. Ritsleting utama yaiku Tigernu paten tikel kaping pindho sing bisa dikunci ritsleting rong arah, tahan bledosan, awet lan aman. Iki tas ransel anti-nyolong, nyedhiyakake keamanan ekstra kanggo gesang padinan.

    Ransel iki cocog kanggo acara apa wae, sekolah, blanja, kumpul akhir minggu, bisnis, plancongan, plancongan sapanunggalane. Pilih tas ransel Tigernu, wiwiti kerjasama win-win.

     

  • Backpack T-B3032C

    Ransel T-B3032C

    TIGERNU tas laptop desain klasik

     

    Kapasitas: Ransel klasik iki minangka versi T-B3032 sing sederhana. Uga duwe rong ukuran, siji ukuran 29 * 14 * 44cm (L * W * H), pas kanggo laptop nganti 15,6 ″, ukuran liyane 31 * 17 * 48cm (L * W * H), pas kanggo laptop nganti 17 ″. Loro kompartemen utama lan rong kanthong ngarep nyedhiyakake cukup ruang kanggo kabeh kabutuhan saben dinane lan njaga tas ransel kanthi rapi. Mundur ing lengan laptop wis empuk. Rong kanthong bolong sisih apik kanggo payung lan botol banyu. Siji kanthong anti pencurian sing didhelikake cocog banget kanggo telpon lan barang-barang berharga liyane.

     

    Bahan: Bahan ransel laptop iki nylon tahan bantal & tahan gores, awet, awet lan ramah lingkungan. Ritsleting utama yaiku TIGERNU paten dobel sing bisa dikunci paten, kuat, lancar digunakake lan luwih aman kanggo barang-barang sampeyan.

     

    Fitur: Ransel iki kapasitas gedhe, cocog kanggo tujuan apa wae. Ransel duwe gagang sing kuat lan siji tali bahu sing bisa disetel. Elgonomis lan tali bahu bantalan bentuk S sing bisa disetel bisa ngatasi stres ing pundhak. tas ransel ing troli koper kanthi gampang.

     

    Kanthi katampil profesional, fitur sing trep, lan rincian protèktif, tas ransel Tigernu kapasitas gedhe cocog karo cara kerjane.

  • Backpack T-B3221

    Ransel T-B3221

    TIGERNU desainer pria tas ransel

    Kapasitas gedhe lan tas ransel sing teratur: Ukurane 31 * 17 * 48cm (L * W * H). Siji kompartemen laptop empuk sing kandel cocog karo laptop nganti 15,6 inci. Kompartemen utama sing amba kanthi 10 kanthong batin cocog kanggo tablet, pena, telpon, buku, sandhangan; kanthong khusus kanggo bank daya. Kompartemen ritsleting ngarep ndhuwur kanggo kacamata sampeyan. 2 kanthong sisih lan 1 kompartemen ritsleting ngarep kanggo botol banyu, payung, notebook lan barang-barang cilik liyane. Nggawe tas ransel sampeyan diatur.

    Materi berkualitas tinggi: Ransel perjalanan bisnis TIGERNU digawe saka oxford tahan banteng lan tahan gores, sing anti luh lan ramah lingkungan. Kain tahan banyu njaga barang-barang sampeyan supaya ora kecelup lan gerimis. Kaloro cara mbukak zipper Tigernu, gampang diakses lan tahan bledosan lan bisa digunakake kanthi lancar.

    Port Pengisian USB Eksternal: Ransel pengisian daya USB TIGERNU nganggo kabel USB sing bisa dicopot nawakake cara sing luwih trep kanggo ngisi daya telpon, tablet, lsp.

    Nyaman & Trep: Aliran udara & bantalan empuk lan taline supaya sampeyan kepenak malah dawa. Desain ergonomis lan tali bahu bentuk S sing bisa disesuaikan karo sistem nyuda beban ergonomis, pundhak nyebar, tulang punggung, tekanan lumbar. Sabuk koper sing apik banget cukup cocog kanggo sampeyan ndandani tas laptop ing troli barang, dadi perjalanan lan plancongan luwih trep ing endi wae. 2 kanthong ing tali pundhak kanggo kaca tingal lan kertu sampeyan

    Keamanan: Ransel laptop kanthi kanthong anti pencurian sing ndhelik ing sisih mburi nglindhungi barang-barang sampeyan sing terkenal saka maling. Ritsleting dobel bisa dikunci nganggo kunci, dadi ora usah kuwatir yen ana wong sing nyolong barang sampeyan. Nglindhungi barang-barang sampeyan kanthi aman!

    Sugeng rawuh ing TIGERNU kanggo kerjasama win-win

  • Backapck TGN1003

    Backapck TGN1003

    Tigernu pisanan ngrancang ransel kulit asli

    Ransel iki digawe saka kulit sapi lapisan paling dhuwur, alus lan bisa ambegan. Iki tas ransel, mode, lan tahan lama.

    Desain kasebut unik banget, kanthi siji kompartemen utama lan tutup nganggo dekorasi hardware ing sisih ngarep. Kapasitas lan keamanan gedhe kanggo plancongan saben dinane.

    Tali pundhak bisa diatur kanthi desain ergonomis, ngrewangi nyuda tekanan lan kepenak dipakai.

    Minangka tas ransel pilihan sing apik kanggo urip saben dina utawa hadiah kanggo kanca utawa wong sing ditresnani.

  • Backpack T-B3210

    Ransel T-B3210

    Tas sekolah desain fashion Tigernu

    Ransel iki digawe saka poliester bermutu, kanthi ukuran 31 * 15 * 48cm (L * W * H). Ransel sekolah kapasitas gedhe, kompartemen utama kanthi lengan laptop shockproof, rong kanthong ngarep lan rong kanthong sisih, cukup kanggo kamar, buku, notebook, bank daya, headphone, kabel, kertu, pulpen. Iki uga mbantu sampeyan supaya bisa tumata kanthi apik kanthi macem-macem pamisah.

    Ransel iku bobot entheng lan nganggo tali bahu empuk sing luwes, kepenak banget dipakai sanajan sampeyan wis kebak.

    Ransel iki kasedhiya 3 warna, ireng, kuning, abu-abu, cocok kanggo unisex.

    Ransel paling apik kanggo sekolah, bocah, remaja, kerja, komuter, lelungan, bisnis utawa kanggo hadiah.

  • Backpack T-B3200

    Ransel T-B3200

    Tigernu gaya sekolah menengah ransel anti banyu

    Ukuran ransel sekolah iki ukuran 31 * 11 * 41cm (L * W * H), kanthi siji kompartemen utama lan lengan laptop kanggo laptop nganti 14 inci, siji kompartemen ngarep kanthi kanthong cilik, saku bolong sisih kanggo botol lan payung. Ransel iki wiyar kanggo kabeh buku, notebook, telpon, power bank, kabel lan liya-liyane.

    Iki digawe saka poliester bermutu tinggi lan kasedhiya 5 warna, beda karo sarat sing beda.

    Ransel iki cocog kanggo acara apa wae, sekolah, blanja, kumpul akhir minggu, bisnis, plancongan, plancongan sapanunggalane. Pilih tas ransel Tigernu, wiwiti kerjasama win-win.

  • Backpack T-B3174

    Ransel T-B3174

    TIGERNU tas ransel bisnis anti banyu

    Ukuran ransel sekolah iki ukurane 30 * 18 * 47cm (L * W * H), kanthi siji kompartemen utama lan kemeja laptop kanggo laptop nganti 17 inci, siji kompartemen ngarep kanthi kanthong cilik, saku bolong sisih kanggo botol lan payung. Ransel iki wiyar kanggo kabeh buku, notebook, telpon, power bank, kabel lan liya-liyane.

    Iki digawe saka nilon berkualitas tinggi. Ritsleting utama yaiku Tigernu paten tikel kaping pindho sing bisa dikunci ritsleting, tahan bledosan, awet lan aman. Iki tas ransel anti-nyolong, nyedhiyakake keamanan ekstra kanggo saben dinane.

    Ransel iki cocog kanggo acara apa wae, sekolah, blanja, kumpul akhir minggu, bisnis, plancongan, plancongan sapanunggalane. Pilih tas ransel Tigernu, wiwiti kerjasama win-win.

  • Backpack T-B3179

    Ransel T-B3179

    Tigernu gaya sekolah menengah ransel anti banyu

    Ukuran ransel sekolah iki 28 * 15 * 43cm (L * W * H), kanthi siji kompartemen utama lan lengan laptop sing cocog kanggo laptop nganti 15.6 inci, siji kompartemen ngarep kanthi kanthong cilik, saku bolong sisih kanggo botol lan payung . Ransel iki wiyar kanggo kabeh buku, notebook, telpon, power bank, kabel lan liya-liyane.

    Iki digawe saka oxford berkualitas tinggi lan kasedhiya 3 warna, memenuhi macem-macem persyaratan. Ritsleting utama yaiku Tigernu lapisan kaping pindho sing bisa dikunci zipper loro, tahan bledosan, awet lan aman. Iki tas ransel anti-nyolong, nyedhiyakake keamanan ekstra gesang padinan.

    Ransel iki cocog kanggo acara apa wae, sekolah, blanja, kumpul akhir minggu, bisnis, plancongan, plancongan sapanunggalane. Pilih tas ransel Tigernu, wiwiti kerjasama win-win.

  • Backpack T-B3225

    Ransel T-B3225

    TIGERNU ngrancang dhisik tas ransel siswa sing lucu kanggo bocah

     

    Ransel iki lucu banget lan cocog kanggo bocah cilik.

    • bobot entheng, pilihan sing apik kanggo bocah

    • bahan aman, ramah lingkungan lan kualitas tinggi, bebas alergi lan ora bahaya

    • tali bahu empuk lan jembar, desain ergonomis mbantu nyuda beban sing kudu ditrapake

    • panel mburi empuk nganggo spons lan bolong bisa nambah aliran udara

    • sawetara kanthong lan kompartemen mbantu supaya alat tulis tetep teratur lan gampang ditemokake

    • tali pundhak sing bisa disetel

    • strip reflektif ing taline lan kanthong sisih, supaya bocah luwih seneng nalika wengi

    • kasedhiya rong warna, biru lan jambon, pilihan apik kanggo bocah lanang lan wadon

    • kabeh bagean muatan dikuatake, luwih kuat lan awet

     

    Pilihan sing apik kanggo bocah minangka tas sekolah.

  • Backpack T-B3105

    Ransel T-B3105

    Ransel desain busana TIGERNU kanggo para remaja

     

    Kapasitas: Ransel yaiku desain fashion kanthi ukuran 29 * 14 * 45cm (L * W * H). Kompartemen utama kanthi multi divider lan lengan laptop empuk sing dipasang ing laptop 15.6 .It. Uga lega kanggo kabutuhan saben dinane, buku, sandhangan, power bank, headphone lan liya-liyane. Kompartemen ngarep kanthi macem-macem kantong pembagi mbantu ngatur barang-barang cilik, pena, dompet, telpon, kabel lan sapanunggalane. Kanthong ritsleting sisih lan saku bolong sisih; bali kanthong anti nyolong kanggo perkara penting.

     

    Fitur keamanan: Ransel mode digawe saka nilon tahan cipratan & gores, awet lan awet. Lapisan dobel papat ritsleting sing bisa dikunci paten untu nyedhiyakake keamanan ekstra kanggo lelungan lan urip saben dinane. Kain biru lan oranye tengah ngarep minangka dekorasi, nggawe ransel sekolah luwih modis lan adhem.

     

    Fitur: Ransel bisnis duwe loro tali bahu sing bisa disetel empuk lan panel mburi empuk sing ningkatake aliran udara kanggo kenyamanan nalika mbukak. Lan tali bahu sing luwes lan empuk bisa digunakake kanggo nggawe tas ransel dadi kepenak sanajan sampeyan wis nggawa kabeh gir sampeyan.

     

    Ransel iki minangka tas sekolah desain sekolah, cocok kanggo pria, wanita, siswa kanggo keperluan apa wae. TIGERNU tas ransel cocog kanggo sekolah, universitas, plancongan akhir minggu, plancongan-plancongan, gym, gaweyan saben dinane, bisnis, plancongan, berkemah lan hiking. Becik dadi tas buku, tas sekolah, tas ransel santai, tas laptop.

  • Backpack T-B3982

    Ransel T-B3982

    TIGERNU seri musim dingin pria tas ransel

     

    Kapasitas: Ukuran ransel pria iki 30 * 15 * 43cm (L * W * H), cocog nganti laptop 15.6 inci. Kompartemen utama cukup jembar kanggo buku, headphone, dompet, telpon, bank daya lan sapanunggalane. Rong kanthong sisih apik kanggo botol banyu lan payung. Kanthong ritsleting ngarep lan saku anti pencurian bisa menehi akses gampang menyang barang cilik. Iki tas ransel multi-fungsi lan bisa njaga kabeh barang supaya tetep apik.

     

    Kualitas: Ransel digawe saka bantalan bantalan & Bukti minyak & oxford tahan api. Bahan sing kuat lan ramah lingkungan, anti nyuwek lan kualitas awet. Ritsleting lan aksesoris liyane khusus disesuaikan nganggo logo TIGERNU.

     

    Fitur: Mbangun port USB lan kabel USB sing bisa dicopot nawakake cara sing luwih trep kanggo ngisi daya telpon, tablet, lsp. Lubang earphone menehi kebebasan kanggo nikmati musik kapan wae. Ritsleting sing bisa dikunci nyedhiyakake keamanan nalika sampeyan nganggo tas ransel TIGERNU iki. Tali reflektif nggawe sampeyan luwih katon lan aman ing wayah wengi. Tali bentuk bisa diatur lan bisa nyuda tekanan ing pundhak.

     

    TIGERNU tas ransel cocog kanggo acara apa wae lan sapa wae wong.