Tas Tas

  • Briefcase TGN1005

    Tas ringkes TGN1005

    Tas desain klasik Tigernu- Tas duffel versi ulang taun TIGERNU

    Model iki ora mung tas tangan nanging uga tas duffel. Ukurane 46 * 16 * 32cm, kapasitas gedhe lan kualitas tinggi. Iki digawe saka nilon kapadhetan tinggi, dihias nganggo kulit lapisan ndhuwur sing diimpor.

    Kantong kasebut nduweni kompartemen utama kanthi kanthong cilik lan pembagi ing njero ruangan, supaya bisa ngatur supaya tetep teratur.

    Gagang kasebut digawe saka kulit, alus banget lan nyaman digawa. Uga entheng.

    Kantong iki cocog kanggo urip saben dinane, lelungan singkat, hiking lan plancongan bisnis, lan kanca sing apik kanggo urip sampeyan.

  • Briefcase T-L5150

    Tas T-L5150

    TIGERNU nganggo cara nganggo tas laptop sing bisa diowahi

     

    Yaiku tas laptop sing bisa diowahi kanthi gagang nggawa lan tali pundhak supaya bisa digunakake minangka tas, tas pundhak utawa tas messenger

     

    Kapasitas: Ukuran tas 32 * 27 * 11cm (L * W * H), kanthi slot laptop empuk bisa nganti laptop 13,1 ″. Kanthong lan kanthong bolong kasebut ana ing njero, njaga prekara saben dina kanthi teratur. Tas iki bisa dibukak 90 derajat kanthi rong tali ing sisih kasebut supaya tetep jejeg supaya sampeyan nggunakake laptop ing endi wae.

     

    Kualitas: Tas digawe saka tahan banteng lan tahan banteng oxford, awet, anti-robek lan ramah lingkungan. Ritsleting kanggo kompartemen utama yaiku ritsleting mbukak rong cara, disesuaikan karo kualitas tinggi lan lancar banget kanggo mbukak lan nutup, tahan lama lan bledosan -kelas

     

    Tali koper ing sisih mburi ngidini sampeyan nyelehake tas menyang koper kanthi gampang sajrone lelungan.

     

     

    Iki minangka tas laptop merek sing dirancang kanthi apik, fashion lan migunani kanggo tujuan apa wae, lelungan, bisnis, sekolah, kerja, saben dinane.

  • Briefcase T-L5188

    Tas T-L5188

    TIGERNU desain klasik tas kerja sing fungsional
    Iki minangka desain tas ringkes Seri Musim Dingin 2020 saka Tigernu, sederhana nanging modis lan modern
    Bahan: Iki digawe saka nilon tahan cipratan & gores lan poliester 210D minangka lapisan, awet banget lan ramah lingkungan. Ritsleting berkualitas lan bukti bledosan, bisa ritsleting lan gampang uzip. Kabeh gesper lan aksesoris disesuaikan karo logo TIGERNU, kualitas tinggi lan kuat.

    Ukuran: 43 * 16 * 31cm (L * W * H). Siji kompartemen laptop 15.6 inci kanthi kanthong cilik kanggo iPad, kertu bisnis, pena, kertas lan file. Siji kompartemen utama duwe fungsi sing beda. Pembagi sing bisa dicopot 3 empuk bisa diatur maneh lan menehi perlindungan tartamtu kanggo peralatan kamera sampeyan dhewe. Ing njero ana kanthong bolong ritsleting kanggo aksesoris, iPad lan tablet liyane, lsp. Bisa gampang diowahi dadi kanthong kutha lurus sederhana sing fleksibel kanthi mbusak pembagi kompartemen kamera. Gampang digunakake kanggo lelungan sedina, ana ruangane kanggo peralatan pribadi. Temenan warna ireng luwih praktis kanggo digunakake saben dinane.

    Fitur: Bahan tahan banting nglindhungi barang-barang sampeyan supaya udan udan. Loro cara digunakake minangka tas tangan lan tas utusan pundhak siji. Tali pundhak sing bisa dicopot lan bisa disetel. Kapasitas gedhe kanggo kabutuhan saben dinane.

    Pilih tas Tigernu, rasakake kerja lan plancongan