Tas crossbody T-L5191

Katrangan singkat:

TIERNU Rawuh - Tas utusan klasik
Visi desainer kanggo ngrancang tas messenger yaiku supaya urip pria luwih gampang
Ukuran: 21 * 7.5 * 26.5cm (L * W * H). Kanthi papat kanthong zipper, kabeh kabutuhan saben dinane kaya iPad, ponsel, pena, bank daya, earphone, tombol, dompet, bisa diatur kanthi gampang. Kanthong iPad yaiku spons spons sing bisa nglindhungi iPad supaya ora rusak.

Fitur: Digawe saka nilon tahan splash & tahan gores dhuwur minangka bahan utama lan lapisan poliester 210D. Tali pundhak sing cocog karo kabeh wong sing dhuwur. Bahan sing ramah lingkungan nggawe tas kelas dhuwur. Kabeh ritsleting kanthi logo lan kualitas tinggi, alus lan bledosan- buktine
Iki uga bobot entheng kanthi kapasitas gedhe. Pilihan sing apik kanggo kerja, sekolah, olahraga lan muter.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi
Papan Asal: Cina
Jeneng: TIGERNU
Nomer Model T-L5191
Jinis: Tas crossbody
Werna: Ireng / Biru
Packing: 50 pcs / CTN
Ukuran: 21 * 26,5 * 7.5cm
Gaya: Bisnis
Pas karo ukuran PC: 9.7 ″
Bahan: Nilon
Logo: Embrodiery
Panggunaan: Panganggone Saben Dina
Fitur: Anti banyu

3124 5 6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita