Tas Crossbody T-S8136

Katrangan singkat:

TIGERNU tas desain TPU berkualitas tinggi anyar

Iki dirancang kanggo panggunaan saben dinane kanthi ukuran cilik nanging cukup ruangan kanggo kebutuhan saben dinane. Ukurane 28 * 8 * 14.5cm (L * W * H), cukup jembar kanggo telpon, bank listrik, dompet, ID, kertu , kabel lan notepad lsp. Kanthi siji kompartemen utama lan saku zipper ngarep lan siji, sampeyan bisa tetep tumata kanthi teratur.

Bahan TPU anti banyu berkualitas tinggi, gampang dibersihake lan garing, bebas kerut lan tahan lama. Ritsleting yaiku Tigernu sing disesuaikan karo logo, tahan bledosan lan tahan lama.

Yaiku tas mini, bobot entheng lan pilihan sing apik kanggo metu utawa pacaran. Kasedhiya rong warna, ireng lan biru kanggo cocog karo fashion sampeyan.

Pilih produk Tigernu, golek urip sing luwih apik.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi
Papan Asal: Cina
Jeneng: TIGERNU
Nomer Model T-S8136
Jinis: Tas Crossbody
Werna: Ireng; Biru; Klawu
Packing: 50 pcs / CTN
Ukuran: 22 * 8 * 14.5cm / 2L
Gaya: Kenyamanan, Mode
Bahan: Tahan Splash & tahan gores
Panggunaan: Panganggone Saben Dina
Fitur: Busana; Entheng; Anti banyu

 

T-S8136英文_14 T-S8136英文_13 T-S8136英文_06 T-S8136英文_03 T-S8136英文_02 T-S8136英文_01 6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita