Tas Crossbody

  • Crossbody Bag T-L5200

    Tas Crossbody T-L5200

    TIGERNU anyar teka-teki tas crossbody kanthi gagang

    Visi desainer kanggo ngrancang tas messenger yaiku supaya urip pria luwih gampang
    Ukuran: 20.5 * 7 * 27cm (L * W * H). Kanthi papat kanthong zipper, kabeh kabutuhan saben dinane kayata iPad, ponsel, pena, power bank, earphone, kunci, dompet, bisa diatur kanthi gampang.

    Fitur: Digawe saka nilon tahan splash & tahan gores dhuwur minangka bahan utama lan lapisan poliester 210D. Tali pundhak sing cocog karo kabeh wong sing dhuwur. Bahan sing ramah lingkungan nggawe tas kelas dhuwur. Kabeh ritsleting kanthi logo lan kualitas tinggi, alus lan bledosan- buktine
    Iki uga bobot entheng kanthi kapasitas gedhe. Pilihan sing apik kanggo kerja, sekolah, olahraga lan muter.

  • Crossbody Bag T-S8136

    Tas Crossbody T-S8136

    TIGERNU tas desain TPU berkualitas tinggi anyar

    Iki dirancang kanggo panggunaan saben dinane kanthi ukuran cilik nanging cukup ruangan kanggo kebutuhan saben dinane. Ukurane 28 * 8 * 14.5cm (L * W * H), cukup jembar kanggo telpon, bank listrik, dompet, ID, kertu , kabel lan notepad lsp. Kanthi siji kompartemen utama lan saku zipper ngarep lan siji, sampeyan bisa tetep tumata kanthi teratur.

    Bahan TPU anti banyu berkualitas tinggi, gampang dibersihake lan garing, bebas kerut lan tahan lama. Ritsleting yaiku Tigernu sing disesuaikan karo logo, tahan bledosan lan tahan lama.

    Yaiku tas mini, bobot entheng lan pilihan sing apik kanggo metu utawa pacaran. Kasedhiya rong warna, ireng lan biru kanggo cocog karo fashion sampeyan.

    Pilih produk Tigernu, golek urip sing luwih apik.

  • Crossbody Bag TGN1004

    Tas Crossbody TGN1004

    Tas crossbody kulit asli TIGERNU
    Ransel iki digawe saka kulit sapi lapisan paling dhuwur, alus lan bisa napas. Iki tas crossbody mewah, mode lan awet.Desain kasebut unik banget, kanthi siji kompartemen utama lan tutup nganggo dekorasi hardware ing sisih ngarep. Kapasitas lan keamanan gedhe kanggo plancongan saben dinane.

    Tali pundhak bisa diatur kanthi desain ergonomis, ngrewangi nyuda tekanan lan kepenak dipakai.

    Iki minangka tas crossbody pilihan sing apik kanggo urip saben dina utawa hadiah kanggo kanca utawa wong sing sampeyan tresnani.

  • Crossbody Bag TGN1002

    Tas Crossbody TGN1002

    TIGERNU ndhuwur tas tas kulit berkualitas tinggi

    Kantong kasebut ukurane 17 * 16 * 10cm, kanthi siji kompartemen utama lan rong kanthong ritsleting ngarep, bisa njaga supaya barang sampeyan tetep teratur.

    Bahan sing digunakake yaiku kulit lapisan ndhuwur, alus banget lan mengkilap lan awet kanggo digunakake. Ritsleting kasebut tahan bledosan lan alus kanggo digunakake. Kulit warna abang sing mencorong nggawe tas iki luwih modis lan apik.

    Tali pundhak bisa disetel, cocog karo wong sing dhuwur. Uga bisa digunakake minangka tas sling lan tas crossbody sekaligus.

    Pilih tas Tigernu, pilih urip sing berkualitas.

  • Crossbody bag TGN1001

    Tas crossbody TGN1001

    TIGERNU tas crossbody kulit asli berkualitas tinggi

    Ukuran tas 20 * 19 * 20cm, kanthi siji kompartemen lan rong saku ngarep ngarep, cukup papan kanggo kebutuhan saben dinane, kayata telpon, bank listrik, botol banyu lsp.

    Bahan sing digunakake yaiku kulit lapisan ndhuwur, alus banget lan mengkilap lan awet kanggo digunakake. Ritsleting kasebut tahan bledosan lan alus kanggo digunakake.

    Kantong iki bisa digunakake minangka tas sling ing tas crossbody sing padha. Pilihan sing apik kanggo urip saben dinane, blanja, olahraga, kerja, hadiah kanggo wong sing sampeyan tresnani.

  • Crossbody Bag T-L5105

    Tas Crossbody T-L5105

    TIGERNU tas utusan kapasitas gedhe

     

    Kapasitas: ukuran sling bag iki 21 * 6 * 24cm (L * W * H). Wis kompartemen utama kanthi slot tablet anti-kejut empuk kanggo iPad nganti 9.7 inci. Iki uga cukup jembar kanggo gir saben dina, kayata dompet, notebook, bank listrik lsp. Kanthong zipper ngarep kanggo barang cilik lan akses gampang. Siji saku anti pencurian sing didhelikake apik kanggo barang sing penting.

     

    Bahan: Digawe saka oxford, splashproof & tahan gores, kualitas tinggi, kuat lan ramah lingkungan. Ritsleting disesuaikan karo logo TIGERNU, awet lan lancar kanggo digunakake.

     

    Fitur: Tali pundhak bisa disetel miturut kabutuhan sampeyan. Slot iPad apik banget lan tahan kejut. Ritsleting didhelikake kanggo anti pencurian.

     

    Kantong iki minangka pilihan sing cocog kanggo saben dinane, kerja, komuter, plancongan, sekolah.

  • Crossbody Bag T-L5102

    Tas Crossbody T-L5102

    TIGERNU desain klasik tas messenger multi-guna berkualitas tinggi kanggo pria

     

    Kantong utusan iki dirancang kanggo tujuan apa wae, sing cocog kanggo pria, siswa, kerja, lelungan lan saben dinane.

    • Digawe saka oxford tahan banteng & ora kuwat, ora mung kuwat nanging uga ramah lingkungan

    • Ukurane 21 * 6 * 26cm (L * W * H), awak cilik nanging kapasitas gedhe. Siji kompartemen utama kanthi slot tablet shockproof empuk sing cocog kanggo 9.7 ″ iPad. Uga wiyar kanggo barang saben dina. Siji kanthong ngarep lan saku mburi apik kanggo barang cilik lan akses gampang.

    • Desain anti nyolong, ritsleting kanthong ngarep lan mburi didhelikake lan ora katon, nggawe barang sampeyan luwih aman

    • Dawa tali bisa disetel miturut kabutuhan sampeyan

    • Ringan, tas mung bobote 0.28kg, ora bakal nambah beban nalika wis kebungkus

     

    Tas slempang TIGERNU nawakake pengalaman nyandhang sing apik kanthi akeh fitur. Sugeng toko karo TIGERNU, sampeyan ora bakal kuciwa karo tas TIGERNU lan layanane

  • Sling Bag T-S8027P

    Sling Bag T-S8027P

    TIGERNU tas slempang ultra tipis lan bobot entheng

     

    Kantong dada iki minangka kanca lelungan sing sampurna kanthi fitur sing akeh

    • Desain langsing kanthi kapasitas gedhe, ukuran 18 * 9 * 35cm, pas kanggo tablet 9,7 and lan barang-barang saben dina liyane.

    • Digawe saka PU berkualitas tinggi, kuat, awet, lan ramah lingkungan

    • Siji kompartemen utama, saku zipper ngarep lan sak kanthong mburi sing didhelikake, jaga-jaga kabeh supaya tetep teratur lan gampang diakses.

    • Keamanan liyane, kompartemen utama dikunci nganggo gesper, nyedhiyakake keamanan kanggo barang sampeyan

    • Tali pundhak sing bisa disetel

    • Ringan, mung bobote 0,6kg

     

    Kantong sling iki minangka pilihan sing cocog kanggo urip saben dinane, muter, olahraga, plancongan.

     

  • Backpack T-S8027B

    Ransel T-S8027B

    TIGERNU tas slempang ultra tipis lan bobot entheng

     

    Kantong dada iki minangka kanca lelungan sing sampurna kanthi fitur sing akeh

    • Desain langsing kanthi kapasitas gedhe, ukuran 19 * 9 * 33cm, pas kanggo tablet 9,7 and lan barang-barang saben dina liyane.

    • Digawe saka polyester tahan bantal & gores sing berkualitas tinggi, kuat, awet, lan ramah lingkungan

    • Siji kompartemen utama, saku zipper ngarep lan sak kanthong mburi sing didhelikake, jaga-jaga kabeh supaya tetep teratur lan gampang diakses.

    • Keamanan liyane, kompartemen utama dikunci nganggo gesper, nyedhiyakake keamanan kanggo barang sampeyan

    • Tali pundhak sing bisa disetel

    • Ringan, mung bobote 0,3kg

     

    Kantong sling iki minangka pilihan sing cocog kanggo urip saben dinane, muter, olahraga, plancongan.

     

  • Sling Bag T-S8027

    Sling Bag T-S8027

    Tas slempang Tigernu ultra langsing lan bobot entheng

     

    Kantong dada iki minangka kanca lelungan sing sampurna kanthi fitur sing akeh

    • Desain langsing kanthi kapasitas gedhe, ukuran 19 * 9 * 33cm, pas kanggo tablet 9,7 and lan barang-barang saben dina liyane.

    • Digawe saka kualitas apik splashproof & tahan gores oxford, kuat, awet lan ramah lingkungan

    • Siji kompartemen utama, saku zipper ngarep lan sak kanthong mburi sing didhelikake, jaga-jaga kabeh supaya tetep teratur lan gampang diakses.

    • Keamanan liyane, kompartemen utama dikunci nganggo gesper, nyedhiyakake keamanan kanggo barang sampeyan

    • Tali pundhak sing bisa disetel

    • Bobot entheng

     

    Kantong sling iki minangka pilihan sing cocog kanggo urip saben dinane, muter, olahraga, plancongan.

     

  • Sling Bag T-S8061

    Sling Bag T-S8061

    Tas slempang gaya olahraga khas TIGERNU

     

    Tas crossbody iki dirancang kanggo nggawe pesawat kanggo tas ransel TIGERNU T-B3351.

     

    Bahan: digawe saka bahan oxford tahan cipratan & tahan gores, awet, anti luh, ramah lingkungan. Ritsleting disesuaikan karo logo TIGERNU, bermutu lan anti karat, tahan bledosan, lancar digunakake.

     

    Kapasitas: Kompartemen utama kanthi 7 kanthong individu, cukup jembar kanggo iPad 7.9 ″, bank daya, telpon, dompet, buku catetan, botol banyu lsp. Kanthong anti pencurian mburi cocok kanggo barang-barang sing larang regane.

     

    Iki tas slempang gaya kutha sing sampurna, cocog kanggo urip saben dinane. Tali pundhak bisa disetel kanthi dawa lan sisih kiwa utawa tengen. Gaya unik kanggo siswa, pria, wanita, plancongan, kerja, olahraga, muter.

     

  • Sling Bag T-S8089

    Sling Bag T-S8089

    TIGERNU tas slempang multi-guna

     

    Tas sling iki minangka tas desain khusus, bisa digunakake minangka slempang utawa tas ransel sekaligus.

     

    Kapasitas: Ukuran tas dada 17 * 10 * 30cm (L * W * H), pas kanggo 9.7 ″ iPad. Kompartemen utama duwe kapasitas gedhe kanthi kanthong ritsleting cilik sing cocog kanggo notebook, telpon, bank daya, dompet, banyu lan sapanunggalane. Ana 2 kanthong ngarep ritsleting sing apik kanggo pulpen, kunci, telpon, kabel lan sapanunggalane. Kantong RFID anti pencurian mburi cocok kanggo barang-barang berharga kayata kertu bank, telpon.

     

    Kualitas: Kantong dada digawe saka nilon tahan bantal & kulit asli, kulit sing awet lan ramah lingkungan, ing wektu sing padha luwih modis. Ritsleting kasebut bisa dibuktekake kanthi bledosan lan lancar banget kanggo digunakake. Gesper disesuaikan karo logo TIGERNU, desain fashion awet.

     

    Fitur: Tali bahu ritsleting bisa disetel lan bisa digunakake minangka tas ransel miturut kabutuhan sampeyan. Sampeyan uga bisa disetel menyang kiwa utawa nengen gumantung karo pakulinan sampeyan. Bisa digunakake minangka tas bahu, tas ransel, slempang ing ngarep utawa ing mburi.

     

    Port USB eksternal nawakake kenyamanan kanggo ngisi daya piranti kapan wae tanpa njupuk bank daya lan bolongan earphone supaya sampeyan bisa seneng musik nalika muter utawa jogging utawa olahraga.