Tas crossboy T-S8113

Katrangan singkat:

Tas pinggang desain pertama TIGERNU- anyar nanging ora gampang

 

Saiki, masarakat luwih akeh olahraga kanggo njaga kesehatan lan bentuk, nanging butuh tas cilik kanggo nyekel ponsel lan kunci nalika jogging utawa olahraga. Mangkene ide tas pinggul metu.

Ukuran: 30 * 8 * 14cm (L * W * H). Siji kanthong utama cukup kanggo nyekel bank daya, earphone, kacamata, paspor, kabel, pena lan sapanunggalane. Ing njero kanthong RFID bisa nggawe kertu bank sampeyan aman. Siji kanthong ngarep cilik bisa njaga kertu bisnis, kunci lan cukup pas. Lan sampeyan bisa nyimpen telpon ing kanthong mburi sing luwih aman kanggo sampeyan.

 

Desaine uga modis lan bisa digunakake kanggo kabeh wong umur. Kanthi tali gesper sing bisa diatur, bisa digunakake minangka tas pinggang utawa tas sling.

 

Apa sampeyan ora pengin entuk siji tas TIGERNU, ora bakal nguciwani sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi
Papan Asal: Cina
Jeneng: TIGERNU
Nomer Model T-S8113
Jinis: Kantong Pinggang , Tas dhadha
Werna: Ireng
Packing: 80 pcs / CTN
Ukuran: 30 * 14 * 8cm
Gaya: Olahraga, Kenyamanan
Bobot: 0,23KG
Bahan: 1680D Nylon
Logo: Embrodiery
Panggunaan: Panganggone Saben Dina
Fitur: Anti banyu

1 2 3 4 5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita