FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

kita bakal ngirim dhaptar rega karo kabeh informasi produk yen sampeyan milih model saka situs web.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kita duwe MOQ, jumlah total saben pesenan ora bisa kurang saka limang potong.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake dokumentasi sing paling akeh kanggo produk lan kebutuhan impor utawa ekspor.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo merek TIGERNU, kita duwe luwih saka 200000 pcs stok saben wulan, wektu sing utama yaiku sedina.

Kanggo pesenan OEM, wektu conto bakal 5-7 dina, lan urutan produksi massal, wektu utama: 30-40 dina.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar pembayaran menyang akun bank, T / T, Western Union utawa PayPal, utawa bisa menehi hasil ing platform grosir Alibaba.

Kanggo merek TIGERNU, pembayaran lengkap kudu rampung sepisan.

Kanggo pesanan OEM / ODM, Deposit 30% sadurunge ngasilake, 70% Pembayaran saldo sadurunge barang mangkat saka pabrik.

Apa garansi produk?

Amarga gaweyan tangan, ngidini cacat 1% saben pesenan. Luwih saka 1% cacat saben pesenan, Penjual
bakal tanggung jawab kanggo iku.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Packing ing jero yaiku bahan PE, ramah lingkungan lan cukup kuat kanggo nglindhungi saben produk, paket eksterior, nggunakake karton nggawe kertas limang lapisan, kanthi benang sing kuwat kanggo ndandani karton.

INSIDE PACKAGE

CARTONS

 

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut panganan laut minangka solusi sing luwih apik kanggo jumlah akeh. Cara paling apik yaiku milih sepur yen ana .Peten ongkos barang sing bisa diwenehake mung yen sampeyan ngerti rincian babagan jumlah, bobot lan cara. Ana akeh pilihan ing China kanggo ngatur pengiriman, luwih becik nggawe istilah FOB / EXW. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Pengin kerja sama kita?