Warta

  • TIGERNU, Penemuan anyar, zipper super lancar

    Sing duwe TIGERNU, MR .Qian, mesthi fokus ing inovasi zipper, amarga zipper tas minangka bagean sing paling penting ing siji tas. Kita minangka pabrikan pertama sing nyebutake konsep anti nyolong ing China, kanggo tas ransel laptop, kajaba perlindungan umum saka kombinasi ...
    Waca liyane
  • Dina Perawat Internasional 2020

      TIGERNU nyumbang tas ransel menyang rumah sakit lokal ing Dina Perawat Internasional, tanggal 12 Mei, kanthi tulus ngapresiasi kabeh dokter lan perawat sing ngupayakake ngrampungake tugas kaslametan COVID-19 ing Wuhan. Wilayah kasebut kanthi kahanan sing paling ketat. Nalika ngomongake misi siji perusahaan, respons ...
    Waca liyane
  • What happened during the special time ?

    Apa sing kedadeyan sajrone wektu khusus?

    TIGERNU minangka merek tas sing misuwur ing China, lan minangka pabrikan pertama ing China sing nggawe konsep tas anti-nyolong. Wiwit wabah coronavirus, kita wis njupuk langkah efektif kanggo njamin pasokan mendesak kanggo pasar utama kita. Saiki, kapasitas produksi wis ...
    Waca liyane
  • Social hot issues

    Masalah panas sosial

    TIGERNU miwiti kerja kanthi sukses ing bubar iki, lan kanthi ketat ngetrapake persyaratan departemen Komando Pencegahan Virus ing Guangzhou, lan nindakake deteksi suhu, sanitasi lan desinfeksi, lan registrasi bali kanggo personel sing diolah maneh. Pamflet pencegahan Coronavirus i ...
    Waca liyane
  • TIGERNU is responsible for employees and consumers, flexibly deals with work problems during the Corona virus fights .Staff both work at home .

    TIGERNU tanggung jawab kanggo karyawan lan konsumen, gampang ngrampungake masalah kerja sajrone gelut virus Corona .Kerjaan loro ing omah.

    TIGERNU tanggung jawab kanggo karyawan lan konsumen, gampang ngrampungake masalah kerja sajrone gelut virus Corona .Kerjaan loro ing omah. Kanggo ngrampungake masalah kerja sadurunge miwiti kerja ing kantor, TIGERNU mutusake kanggo menehi informasi babagan pandhuan paling anyar saka Virus saka pamrentah lokal, amarga ...
    Waca liyane