Dina Perawat Internasional 2020

 

TIGERNU nyumbang tas ransel menyang rumah sakit lokal ing Internasional Dina Perawat , 12th Muga-muga, kita kanthi tulus ngapresiasi kabeh dokter lan perawat sing ngupayakake ngrampungake tugas slamet COVID-19 ing Wuhan. Wilayah kasebut kanthi kahanan sing paling ketat.

 

Nalika ngobrolake misi kanggo siji perusahaan, tanggung jawab paling penting .Nanging, ora gampang ngoperasikake misi ing kabeh aspek .Kanggo TIGERNU, langkah pertama sing kudu ditindakake yaiku ngasilake produk bermutu, wiwit saka kain nganti aksesori, saben rincian sing ditliti kanthi ketat, amarga iku produk sing bakal digunakake masarakat saben dinane, kita kudu njamin produk sing menangora ngrusak kesehatane, lan nyoba sing paling apik kanggo nggawe desain, sing bisa menehi penak.

 

Kita duwe reputasi apik babagan kualitas lan desain, nalika wong entuk tas TIGERNU, dheweke bisa nemokake prabédan sing jelas dibandhingake karo produk liyane, kita percaya semangat kriya saka China bakal diwarisake kanthi apik ing generasi kita.图片2

 

 

 

 

 


Wektu kiriman: Mei-15-2020