TIGERNU tanggung jawab kanggo karyawan lan konsumen, kanthi fleksibel ngatasi masalah kerja sajrone gelut virus Corona .Kerjaan loro ing omah.

TIGERNU tanggung jawab kanggo karyawan lan konsumen, kanthi fleksibel ngatasi masalah kerja sajrone gelut virus Corona .Kerjaan loro ing omah.

Kanggo ngrampungake masalah kerja sadurunge miwiti kerja ing kantor, TIGERNU mutusake kanggo menehi informasi babagan pandhuan paling anyar saka Virus saka pamrentah lokal, amarga ana akeh staf saka macem-macem propinsi, malah ana sing cedhak wilayah sing paling ketat.

Staf sales lan warehouse wiwit kerja dhisik, umume dodol kerja kanthi online, ngoperasikake toko lan menehi kabar marang para pelanggan rutin babagan kahanan virus paling anyar ing China, virus .Warehouse bakal ngirim pesen sing paling penting dhisik marang para pelanggan, lan nyiyapake barang kanggo pesenan kanthi jumlah akeh, yen logistik bisa digunakake kanthi normal, bisa langsung dikirim.

Sajrone nambah kesadharan babagan pencegahan lan nyengkuyung, kita yakin bakal ngatasi virus kasebut.

News 1 News .2


Wektu kiriman: Mar-19-2020