TIGERNU, Penemuan anyar, zipper super lancar

Sing duwe TIGERNU, MR .Qian, mesthi fokus ing inovasi zipper, amarga zipper tas minangka bagean sing paling penting ing siji tas.

 Kita minangka pabrikan pertama sing nyebutake konsep anti nyolong ing China, kanggo tas ransel laptop, kajaba perlindungan umum saka kunci kombinasi, kita nggunakake konsep novel ing tips lan desain struktur khusus, kayata ritsleting sing didhelikake, lan saku, zipper lapisan dobel minangka salah sawijining penemuan paling gedhe, sing digawe ing taun 2013, luwih kuat tinimbang ritsleting sing umum mung ana siji lapisan, sampeyan bisa nggunakake alat sing landhep kanggo nyuwek, ora ana babar pisan.

Sing nggawe pelanggan kaget yaiku penemuan anyar ing taun 2020, ritsleting sing super lancar, tujuan utamane yaiku kanggo ndawakake umur layanan. Bedane zipper anyar lan ritsleting liyane yaiku struktur ing njero. Kepala ritsleting ora bakal ndemek benang ritsleting, ngindhari abrasi, lan lancar yen sampeyan narik zipper.

 

T-B3032 & T-B3032A (4)

NEW ZIPPER


Wektu kiriman: Jun-22-2020