Masalah panas sosial

TIGERNU miwiti kerja kanthi sukses ing bubar iki, lan kanthi ketat ngetrapake persyaratan departemen Komando Pencegahan Virus ing Guangzhou, lan nindakake deteksi suhu, sanitasi lan desinfeksi, lan registrasi bali kanggo personel sing diolah maneh.

Pamflet pencegahan Coronavirus dikirim ing wilayah pabrik, nuduhake manawa staf pengangguran kudu nguatake pencegahan lan kontrol, ngerti luwih akeh ilmu kesehatan, nambah kesadharan kesehatan regional umum, lan kita njaluk kabeh staf kudu nganggo topeng.

Kita kudu ngatasi pencegahan virus kanthi apik, lan kita ora bisa nyetop operasional perusahaan. Kabeh staf TIGERNU durung santai babagan virus kasebut. Pencegahan virus corona minangka kewajiban lan tanggung jawab umum masarakat, semono uga operasi perusahaan. Iki minangka tanggung jawab kanggo negara, masyarakat, kulawarga, perusahaan lan pelanggan.

Wiwit pungkasan taun kepungkur, sawetara karyawan durung mulih ing preinan taun anyar Tiongkok, utamane departemen produksi, sing nuntun pabrik lan tanggung jawab logistik lan pangiriman. Wiwit wabah virus corona nganti resuksi produksi, kanthi efektif ngrampungake macem-macem masalah saka departemen penjualan lan pemasaran.

Pungkasan, kita pengin menehi panjelasan paling apik kanggo kabeh staf lan pelanggan sing peduli lan ndhukung pangembangan TIGERNU. Kita kabeh wis sehat. Matur nuwun kanggo badhan. Ing taun anyar, kita bakal bebarengan lan ngalahake virus corona.

News 2 .1 News2.2


Wektu kiriman: Mar-19-2020