Apa sing kedadeyan sajrone wektu khusus?

TIGERNU minangka merek tas sing misuwur ing China, lan minangka pabrikan pertama ing China sing nggawe konsep tas anti-nyolong. Wiwit wabah coronavirus, kita wis njupuk langkah-langkah efektif kanggo njamin pasokan mendesak kanggo pasar utama kita. Saiki, kapasitas produksi wis pulih, nanging penjualan wis kena pengaruh saka terus-menerus kahanan luar negeri virus corona .

Ing "kemah" pabrikan China, perusahaan-perusahaan sing ngasilake tas kanthi cepet nggayuh kapasitas produksi lan ngatasi risiko kanthi kontrol rantai pasokan. Nanging ana uga sawetara industri, perusahaan ngalami tekanan gedhe. Miturut laporan media sing relevan: ing Desember 2019, indeks pesanan anyar industri manufaktur China yaiku 51,2%; ing Januari 2020, ana 51,4%; ing wulan Februari, jumlah kasebut mudhun banget. Ing tangan siji, yaiku ngirim pesenan awal, ing sisih liyane, minangka jaminan prentah anyar. Perusahaan kudu bali kerja, lan sing luwih penting, kudu njaga stok lan kapasitas produksi sing cukup. Sanalika, ana akeh pembatalan pesenan amarga virus corona.

Kita ngerti manawa China minangka negara konsumen paling gedhe ing donya, permintaan pasar isih ana, lan nuntut semangat kanggo urip. Virus kaya tantangan, Tigernu lagi arep gelut.


Wektu kiriman: Mar-30-2020