Kauntungan produk

Layanan sawise didol

6

Nylon, Pembersih Kain Kain Oxford

Cuci ing banyu luwih murah tinimbang 30 derajat. Sawise direndhem nganggo banyu lan deterjen saben dina, sampeyan bisa sikat nganggo sikat alus. Aja mbukak permukaan kain Utama ing sangisore srengenge. Udhara saka njero menyang njaba sawise dicuci.

Reresik Kantong

Kantong kanvas kudu dibersihake nganti bisa (dicuci kanthi gampang luntur, aja nggunakake deterjen sing ngemot zat pemutih utawa neon). Yen sampeyan kudu ngumbah nganggo banyu, rendhem ing banyu adhem, lan aja dibuwang ing sangisore srengenge, disaranake supaya teduh lan garing. Nalika ngumbah kaping pisanan, sampeyan bisa nambah uyah utawa cuka putih sing bisa dimakan ing banyu bening, lan banjur direndhem ing banyu udakara 30 menit supaya ora luntur.

Pu Ponggawa -Leather Bag

Gunakake kain empuk sing resik kanggo nyelehake pasta untu utawa alat pembersih ing tas sing kudu diresiki. Banjur sampeyan bisa mencelup banyu sing sithik sithik banjur ngusap alon-alon. Pungkasan, sampeyan bisa nggunakake kain alus liyane sing resik kanggo ngobati permukaan. Sampeyan uga bisa nggunakake brightener kulit ing tas. Yen ora duwe, sampeyan bisa nggunakake krim tangan, nanging ora bisa nggunakake akeh banget. Kantong bakal katon kaya sing anyar. Aja nganti rendhem kulit ing banyu banjur resiki. Yen kulit wis udan, sampeyan bisa nggunakake krim pangopènan kulit tanpa warna ing gondho. Sawise nembus alon-alon, bisa dipoles nganggo kain sing resik lan alus, sing bisa nggawe kulit mengkilap maneh lan nyegah kulit garing.

DSC_4488

Kauntungan Kompetitif Utama:

TIGERNU nemokake zipper lapisan ganda Anti nyolong sing unik
Nomer paten: ZL2013 2 0083407.6
Desain struktur sing cerdas, ndhelikake zipper lan saku.
Aplikasi ergonomis ing tali pundhak lan punggung, nglindhungi tulang belakang kanthi lengkap.
Kompartemen praktis, cukup kanggo kabeh artikel saben dina.
Kain sing ramah lingkungan, Nyuwun alergi kulit.
Kualitas kuat, ngancani sampeyan suwe.
Brand Bag paling populer ing Rusia, Asia Tenggara, Korea Selatan.

DSC_4579

Paten:

Ritsleting lapisan kaping pindho Paten No..: ZL2013 2 0083407.6

Bagean Bali sing dibukak kanthi lengkap:ZL 2016 2 0256788.7

Laptop sing jembar kompartemen: ZL 201320005715.7