Produk

  • T-B3032C purple

    T-B3032C kain wungu

    Ransel sekolah siswa desain fashion TIGERNU
    Kapasitas: Ransel klasik iki minangka versi T-B3032 sing sederhana. Ukurane 28.5 * 15 * 45cm (L * W * H), pas kanggo laptop nganti 15.6 ″, Rong kompartemen utama lan rong kanthong ngarep nyedhiyakake cukup ruang kanggo kabeh kabutuhan saben dinane lan njaga tas ransel kanthi rapi. Lengan laptop empuk. Kanthong bolong sisih loro sing apik kanggo payung lan botol banyu. Siji kanthong anti pencurian sing didhelikake cocog banget kanggo telpon lan barang-barang berharga liyane.Bahan: Bahan ransel laptop iki tahan banteng & tahan gores, tahan lama, tahan lama lan ramah lingkungan. Ritsleting utama yaiku TIGERNU, paten dobel sing bisa dikunci paten, kuat, lancar lan luwih aman kanggo barang-barang sampeyan.Fitur: Ransel iki kapasitas gedhe, cocog kanggo tujuan apa wae. Ransel duwe gagang sing kuat lan siji tali bahu sing bisa disetel. Elgonomis lan tali bahu bantalan bentuk S sing bisa disetel bisa ngatasi stres ing pundhak. tas ransel ing troli koper kanthi gampang.
     
    Kanthi katampil profesional, fitur sing trep, lan rincian protèktif, tas ransel Tigernu kapasitas gedhe cocog karo cara kerjane.
  • Backpack T-B3175

    Ransel T-B3175

    Tas sekolah siswa mode TIGERNU

    Ukuran ransel sekolah iki 28 * 15 * 41cm utawa 30 * 18 * 47 (L * W * H), kanthi siji kompartemen utama lan lengan laptop sing cocog kanggo laptop nganti 15,6 inci, siji kompartemen ngarep kanthi kanthong cilik, sisih loro Kantong bolong kanggo botol lan payung. Ransel iki wiyar kanggo kabeh buku, notebook, telpon, power bank, kabel lan liya-liyane.

    Iki digawe saka poliester kualitas dhuwur lan kasedhiya 5 warna, cocog karo macem-macem syarat. Ritsleting utama yaiku Tigernu paten tikel kaping pindho sing bisa dikunci ritsleting rong arah, tahan bledosan, awet lan aman. Iki tas ransel anti-nyolong, nyedhiyakake keamanan ekstra kanggo gesang padinan.

    Ransel iki cocog kanggo acara apa wae, sekolah, blanja, kumpul akhir minggu, bisnis, plancongan, plancongan sapanunggalane. Pilih tas ransel Tigernu, wiwiti kerjasama win-win.

     

  • Backpack T-B3032C

    Ransel T-B3032C

    TIGERNU tas laptop desain klasik

     

    Kapasitas: Ransel klasik iki minangka versi T-B3032 sing sederhana. Uga duwe rong ukuran, siji ukuran 29 * 14 * 44cm (L * W * H), pas kanggo laptop nganti 15,6 ″, ukuran liyane 31 * 17 * 48cm (L * W * H), pas kanggo laptop nganti 17 ″. Loro kompartemen utama lan rong kanthong ngarep nyedhiyakake cukup ruang kanggo kabeh kabutuhan saben dinane lan njaga tas ransel kanthi rapi. Mundur ing lengan laptop wis empuk. Rong kanthong bolong sisih apik kanggo payung lan botol banyu. Siji kanthong anti pencurian sing didhelikake cocog banget kanggo telpon lan barang-barang berharga liyane.

     

    Bahan: Bahan ransel laptop iki nylon tahan bantal & tahan gores, awet, awet lan ramah lingkungan. Ritsleting utama yaiku TIGERNU paten dobel sing bisa dikunci paten, kuat, lancar digunakake lan luwih aman kanggo barang-barang sampeyan.

     

    Fitur: Ransel iki kapasitas gedhe, cocog kanggo tujuan apa wae. Ransel duwe gagang sing kuat lan siji tali bahu sing bisa disetel. Elgonomis lan tali bahu bantalan bentuk S sing bisa disetel bisa ngatasi stres ing pundhak. tas ransel ing troli koper kanthi gampang.

     

    Kanthi katampil profesional, fitur sing trep, lan rincian protèktif, tas ransel Tigernu kapasitas gedhe cocog karo cara kerjane.

  • Crossbody Bag T-L5200

    Tas Crossbody T-L5200

    TIGERNU anyar teka-teki tas crossbody kanthi gagang

    Visi desainer kanggo ngrancang tas messenger yaiku supaya urip pria luwih gampang
    Ukuran: 20.5 * 7 * 27cm (L * W * H). Kanthi papat kanthong zipper, kabeh kabutuhan saben dinane kayata iPad, ponsel, pena, power bank, earphone, kunci, dompet, bisa diatur kanthi gampang.

    Fitur: Digawe saka nilon tahan splash & tahan gores dhuwur minangka bahan utama lan lapisan poliester 210D. Tali pundhak sing cocog karo kabeh wong sing dhuwur. Bahan sing ramah lingkungan nggawe tas kelas dhuwur. Kabeh ritsleting kanthi logo lan kualitas tinggi, alus lan bledosan- buktine
    Iki uga bobot entheng kanthi kapasitas gedhe. Pilihan sing apik kanggo kerja, sekolah, olahraga lan muter.

  • Backpack T-B3221

    Ransel T-B3221

    TIGERNU desainer pria tas ransel

    Kapasitas gedhe lan tas ransel sing teratur: Ukurane 31 * 17 * 48cm (L * W * H). Siji kompartemen laptop empuk sing kandel cocog karo laptop nganti 15,6 inci. Kompartemen utama sing amba kanthi 10 kanthong batin cocog kanggo tablet, pena, telpon, buku, sandhangan; kanthong khusus kanggo bank daya. Kompartemen ritsleting ngarep ndhuwur kanggo kacamata sampeyan. 2 kanthong sisih lan 1 kompartemen ritsleting ngarep kanggo botol banyu, payung, notebook lan barang-barang cilik liyane. Nggawe tas ransel sampeyan diatur.

    Materi berkualitas tinggi: Ransel perjalanan bisnis TIGERNU digawe saka oxford tahan banteng lan tahan gores, sing anti luh lan ramah lingkungan. Kain tahan banyu njaga barang-barang sampeyan supaya ora kecelup lan gerimis. Kaloro cara mbukak zipper Tigernu, gampang diakses lan tahan bledosan lan bisa digunakake kanthi lancar.

    Port Pengisian USB Eksternal: Ransel pengisian daya USB TIGERNU nganggo kabel USB sing bisa dicopot nawakake cara sing luwih trep kanggo ngisi daya telpon, tablet, lsp.

    Nyaman & Trep: Aliran udara & bantalan empuk lan taline supaya sampeyan kepenak malah dawa. Desain ergonomis lan tali bahu bentuk S sing bisa disesuaikan karo sistem nyuda beban ergonomis, pundhak nyebar, tulang punggung, tekanan lumbar. Sabuk koper sing apik banget cukup cocog kanggo sampeyan ndandani tas laptop ing troli barang, dadi perjalanan lan plancongan luwih trep ing endi wae. 2 kanthong ing tali pundhak kanggo kaca tingal lan kertu sampeyan

    Keamanan: Ransel laptop kanthi kanthong anti pencurian sing ndhelik ing sisih mburi nglindhungi barang-barang sampeyan sing terkenal saka maling. Ritsleting dobel bisa dikunci nganggo kunci, dadi ora usah kuwatir yen ana wong sing nyolong barang sampeyan. Nglindhungi barang-barang sampeyan kanthi aman!

    Sugeng rawuh ing TIGERNU kanggo kerjasama win-win

  • Crossbody Bag T-S8136

    Tas Crossbody T-S8136

    TIGERNU tas desain TPU berkualitas tinggi anyar

    Iki dirancang kanggo panggunaan saben dinane kanthi ukuran cilik nanging cukup ruangan kanggo kebutuhan saben dinane. Ukurane 28 * 8 * 14.5cm (L * W * H), cukup jembar kanggo telpon, bank listrik, dompet, ID, kertu , kabel lan notepad lsp. Kanthi siji kompartemen utama lan saku zipper ngarep lan siji, sampeyan bisa tetep tumata kanthi teratur.

    Bahan TPU anti banyu berkualitas tinggi, gampang dibersihake lan garing, bebas kerut lan tahan lama. Ritsleting yaiku Tigernu sing disesuaikan karo logo, tahan bledosan lan tahan lama.

    Yaiku tas mini, bobot entheng lan pilihan sing apik kanggo metu utawa pacaran. Kasedhiya rong warna, ireng lan biru kanggo cocog karo fashion sampeyan.

    Pilih produk Tigernu, golek urip sing luwih apik.

  • Wallet T-S8005

    Dompet T-S8005

    TIGERNU nduwe paspor kulit asli

    T-S8005 minangka desain nduwe paspor pertama, uga dompet. Pilihan saka kulit asli kelas dhuwur nggawe dompet iki dhuwur lan klasik. Ukurane yaiku 10,7 * 14,6cm, kanthi slot kertu 4, siji slot kas lan rong slot paspor lan rong kanthong kertu sim. Wis cukup jembar kanggo paspor, kertu bank, KTP, tiket pesawat, kertu SIM. Fungsi RFID bisa njaga kabeh kertu supaya aman lan nglindhungi informasi pribadi.

    Bahan kasebut kulit asli, kualitas tinggi lan awet. Uga nganggo logo Tigernu minangka desain lan uga simbol merek.

    Saben dompet dikemas karo kothak sing apik, dadi pilihan sing apik kanggo hadiah kanggo wong sing sampeyan tresnani. Iki minangka pilihan sing cocog kanggo panggunaan saben dina utawa kanggo lelungan.

  • Wallet T-S8083

    Dompet T-S8083

    Sing duwe kertu klasik TIGERNU pisanan

    Yaiku pemegang kertu fungsional RFID, ora mung modis nanging uga berkualitas tinggi. Iki digawe saka kulit asli, awet banget lan kepenak digunakake. Duwe slot kertu 10 kanggo nyimpen kabeh kertu lan saku ritsleting kanggo nyimpen dhuwit lan dhuwit recehan. Iku tumindak minangka dompet sekaligus.

    Sing duwe kertu minangka kanca sing apik kanggo urip saben dinane. Bobot entheng, awak cilik, gampang digawa. Fungsi anti nyolong RFID menehi keamanan luwih akeh sajroning urip sampeyan. Kualitas tinggi uga dadi sorotan kanggo awake dhewe.

    Produk Tigernu bakal mesthi marem sampeyan.

  • Briefcase TGN1005

    Tas ringkes TGN1005

    Tas desain klasik Tigernu- Tas duffel versi ulang taun TIGERNU

    Model iki ora mung tas tangan nanging uga tas duffel. Ukurane 46 * 16 * 32cm, kapasitas gedhe lan kualitas tinggi. Iki digawe saka nilon kapadhetan tinggi, dihias nganggo kulit lapisan ndhuwur sing diimpor.

    Kantong kasebut nduweni kompartemen utama kanthi kanthong cilik lan pembagi ing njero ruangan, supaya bisa ngatur supaya tetep teratur.

    Gagang kasebut digawe saka kulit, alus banget lan nyaman digawa. Uga entheng.

    Kantong iki cocog kanggo urip saben dinane, lelungan singkat, hiking lan plancongan bisnis, lan kanca sing apik kanggo urip sampeyan.

  • Crossbody Bag TGN1004

    Tas Crossbody TGN1004

    Tas crossbody kulit asli TIGERNU
    Ransel iki digawe saka kulit sapi lapisan paling dhuwur, alus lan bisa napas. Iki tas crossbody mewah, mode lan awet.Desain kasebut unik banget, kanthi siji kompartemen utama lan tutup nganggo dekorasi hardware ing sisih ngarep. Kapasitas lan keamanan gedhe kanggo plancongan saben dinane.

    Tali pundhak bisa diatur kanthi desain ergonomis, ngrewangi nyuda tekanan lan kepenak dipakai.

    Iki minangka tas crossbody pilihan sing apik kanggo urip saben dina utawa hadiah kanggo kanca utawa wong sing sampeyan tresnani.

  • Backapck TGN1003

    Backapck TGN1003

    Tigernu pisanan ngrancang ransel kulit asli

    Ransel iki digawe saka kulit sapi lapisan paling dhuwur, alus lan bisa ambegan. Iki tas ransel, mode, lan tahan lama.

    Desain kasebut unik banget, kanthi siji kompartemen utama lan tutup nganggo dekorasi hardware ing sisih ngarep. Kapasitas lan keamanan gedhe kanggo plancongan saben dinane.

    Tali pundhak bisa diatur kanthi desain ergonomis, ngrewangi nyuda tekanan lan kepenak dipakai.

    Minangka tas ransel pilihan sing apik kanggo urip saben dina utawa hadiah kanggo kanca utawa wong sing ditresnani.

  • Crossbody Bag TGN1002

    Tas Crossbody TGN1002

    TIGERNU ndhuwur tas tas kulit berkualitas tinggi

    Kantong kasebut ukurane 17 * 16 * 10cm, kanthi siji kompartemen utama lan rong kanthong ritsleting ngarep, bisa njaga supaya barang sampeyan tetep teratur.

    Bahan sing digunakake yaiku kulit lapisan ndhuwur, alus banget lan mengkilap lan awet kanggo digunakake. Ritsleting kasebut tahan bledosan lan alus kanggo digunakake. Kulit warna abang sing mencorong nggawe tas iki luwih modis lan apik.

    Tali pundhak bisa disetel, cocog karo wong sing dhuwur. Uga bisa digunakake minangka tas sling lan tas crossbody sekaligus.

    Pilih tas Tigernu, pilih urip sing berkualitas.