Jaminan

  • Jaminan

    Amarga gaweyan tangan, ngidini cacat 1% saben pesenan.
    Luwih saka 1% cacat saben pesenan, Penjual bakal tanggung jawab.

  • WesternUnion

    Bleto / mastercard / visa Pembayaran Bank Online / Mbayar mengko / T / T

  • Kiriman

    Cara: Pengiriman Airway / Ocean / Express.
    Pelabuhan: Guangzhou / Shenzhen.

  • Pengepakan

    Pengepakan ing njero: Saben produk / Kertas: karton.
    Ukuran Karton: 70 * 48 * 60CM

  • Sample wektu

    3-7 Dina.

  • Wektu utama

    OEM / ODM: 25-30 Dina. Pesenan TIGERNU: 1-2 dina