Travel Bag

  • Travel Bag T-N1018

    Travel Bag T-N1018

    TIGERNU tas duffle klasik kanggo lelungan

     

    Kapasitas: Ukuran tas travel iki 45 * 25 * 25cm, tas duffle kapasitas gedhe sing bisa dilebokake ing kabin udara. Iki minangka pilihan sing apik kanggo plancongan utawa kemah. Ana siji kompartemen panyimpenan gedhe, rong kanthong sisih lan rong kanthong ngarep lan mburi, sing bisa mbantu supaya kabeh barang sampeyan tetep teratur.

     

    Kualitas: Ransel duffle iki digawe saka poliester tahan splash & goresan berkualitas tinggi sing awet lan kokoh. Ritsleting tahan bledosan lan lancar banget kanggo digunakake.

     

    Fitur: Ransel duwe tali sing bisa dicopot lan bisa digunakake minangka tas tangan lan tas pundhak miturut kabutuhan sampeyan. Basis Anti-slip ABS ing sisih ngisor nggawe tas sampeyan tetep resik nalika nyelehake ransel laptop nalika kesel

     

    Tas plancongan iki bisa digunakake minangka tas duffle kanggo plancongan, hiking, berkemah, piknik lan iku pilihan sing kebak fashion