Dompet T-S8080

Katrangan singkat:

TIGERNU dompet mode folder loro

 

Bahan: Dompet mode macan nu nggunakake oxford tahan banteng & gores minangka bahan utama, mode, awet lan ramah lingkungan. Ritsleting sing digunakake disesuaikan, berkualitas tinggi lan alus kanggo digunakake.

 

Kapasitas: Ukurane 10,5 * 1.5 * 19.5cm, kanthi 12 slot kertu, gampang nggawa kertu lan nyukupi kabutuhan saben dinane. Siji kanthong ritsleting kanggo koin lan barang-barang berharga, 3 pembagi kanggo cathetan. Iki uga cocog kanggo ponsel 6 inci. Cara penutupan nganggo sandal tombol, nyedhiyakake keamanan ekstra kanggo urip saben dinane.

 

Iki minangka kanca lelungan sing sampurna, desain fashion lan bobot entheng kanggo pria, wanita, siswa. Sampeyan bisa nyimpen ing tas utawa nggawa nganggo tangan supaya kepenak. Pilihan sing apik kanggo urip saben dinane, plancongan, blanja, sekolah, kerja lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi
Papan Asal: Cina
Jeneng: TIGERNU
Nomer Model T-S8080
Jinis: Dompet
Werna: Ireng & Coklat, Coklat
Packing: 100 pcs / CTN
Gaya: Luang
Bahan: Ireng lan Coklat:
Tahan Splash & tahan gores 600D Oxford + TPUCoklat:
Tahan Splash & tahan gores 600D Oxford
Logo: Ireng & Coklat: layar sutra Coklat: Bordir
Panggunaan: Urip Saben Dina
Fitur: Anti banyu

Wallet (2) Wallet (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita