Dompet T-S8005

Katrangan singkat:

TIGERNU nduwe paspor kulit asli

T-S8005 minangka desain nduwe paspor pertama, uga dompet. Pilihan saka kulit asli kelas dhuwur nggawe dompet iki dhuwur lan klasik. Ukurane yaiku 10,7 * 14,6cm, kanthi slot kertu 4, siji slot kas lan rong slot paspor lan rong kanthong kertu sim. Wis cukup jembar kanggo paspor, kertu bank, KTP, tiket pesawat, kertu SIM. Fungsi RFID bisa njaga kabeh kertu supaya aman lan nglindhungi informasi pribadi.

Bahan kasebut kulit asli, kualitas tinggi lan awet. Uga nganggo logo Tigernu minangka desain lan uga simbol merek.

Saben dompet dikemas karo kothak sing apik, dadi pilihan sing apik kanggo hadiah kanggo wong sing sampeyan tresnani. Iki minangka pilihan sing cocog kanggo panggunaan saben dina utawa kanggo lelungan.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi
Papan Asal: Cina
Jeneng: TIGERNU
Nomer Model T-S8005
Jinis: Dompet
Werna: Ireng
Packing: 70 pcs / CTN
Ukuran: 10,7 * 1 * 14,6cm
Gaya: Kenyamanan, Mode
Bahan: Kulit asli
Panggunaan: Panganggone Saben Dina
Fitur: Tahane nyemprot; RFID

 

1 (4) 1 (8) 1 (11) 1 (12) 1 (1) 1 (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita