Dompet

  • Wallet T-S8005

    Dompet T-S8005

    TIGERNU nduwe paspor kulit asli

    T-S8005 minangka desain nduwe paspor pertama, uga dompet. Pilihan saka kulit asli kelas dhuwur nggawe dompet iki dhuwur lan klasik. Ukurane yaiku 10,7 * 14,6cm, kanthi slot kertu 4, siji slot kas lan rong slot paspor lan rong kanthong kertu sim. Wis cukup jembar kanggo paspor, kertu bank, KTP, tiket pesawat, kertu SIM. Fungsi RFID bisa njaga kabeh kertu supaya aman lan nglindhungi informasi pribadi.

    Bahan kasebut kulit asli, kualitas tinggi lan awet. Uga nganggo logo Tigernu minangka desain lan uga simbol merek.

    Saben dompet dikemas karo kothak sing apik, dadi pilihan sing apik kanggo hadiah kanggo wong sing sampeyan tresnani. Iki minangka pilihan sing cocog kanggo panggunaan saben dina utawa kanggo lelungan.

  • Wallet T-S8083

    Dompet T-S8083

    Sing duwe kertu klasik TIGERNU pisanan

    Yaiku pemegang kertu fungsional RFID, ora mung modis nanging uga berkualitas tinggi. Iki digawe saka kulit asli, awet banget lan kepenak digunakake. Duwe slot kertu 10 kanggo nyimpen kabeh kertu lan saku ritsleting kanggo nyimpen dhuwit lan dhuwit recehan. Iku tumindak minangka dompet sekaligus.

    Sing duwe kertu minangka kanca sing apik kanggo urip saben dinane. Bobot entheng, awak cilik, gampang digawa. Fungsi anti nyolong RFID menehi keamanan luwih akeh sajroning urip sampeyan. Kualitas tinggi uga dadi sorotan kanggo awake dhewe.

    Produk Tigernu bakal mesthi marem sampeyan.

  • Wallet T-S8080

    Dompet T-S8080

    TIGERNU dompet mode folder loro

     

    Bahan: Dompet mode macan nu nggunakake oxford tahan banteng & gores minangka bahan utama, mode, awet lan ramah lingkungan. Ritsleting sing digunakake disesuaikan, berkualitas tinggi lan alus kanggo digunakake.

     

    Kapasitas: Ukurane 10,5 * 1.5 * 19.5cm, kanthi 12 slot kertu, gampang nggawa kertu lan nyukupi kabutuhan saben dinane. Siji kanthong ritsleting kanggo koin lan barang-barang berharga, 3 pembagi kanggo cathetan. Iki uga cocog kanggo ponsel 6 inci. Cara penutupan nganggo sandal tombol, nyedhiyakake keamanan ekstra kanggo urip saben dinane.

     

    Iki minangka kanca lelungan sing sampurna, desain fashion lan bobot entheng kanggo pria, wanita, siswa. Sampeyan bisa nyimpen ing tas utawa nggawa nganggo tangan supaya kepenak. Pilihan sing apik kanggo urip saben dinane, plancongan, blanja, sekolah, kerja lan liya-liyane.

  • Wallet T-S8081

    Dompet T-S8081

    Dompet desain pertama TIGERNU

     

    Bahan: Dompet desain pertama TIGERNU nggunakake bahan tahan bantal & gores minangka bahan utama, mode, awet lan ramah lingkungan. Ritsleting sing digunakake disesuaikan karo logo TIGERNU, sing kualitas tinggi.

     

    Kapasitas: Ukurane 11.5 * 1.5 * 21.5cm, kanthi slot kertu 8, gampang nggawa kertu lan nyukupi kabutuhan saben dinane. Siji kanthong ritsleting kanggo koin lan barang-barang berharga, loro pembagi kanggo cathetan. Uga cocog kanggo ponsel 6 inci.

     

    Iki minangka kanca plancongan sing sampurna, desain fashion kanggo pria, wanita, siswa. Pilih TIGERNU, pilih urip sing luwih apik.